14 oktober 2013 - Officieel startsein Kustwerk Katwijk op 19 oktober

De uitvoering van Kustwerk Katwijk is begonnen. Op 19 oktober aanstaande wordt het officiële startsein gegeven voor het project. Iedereen is van harte uitgenodigd deze starthandeling bij te wonen.

Vanaf 10.00 uur wordt er bij het Zeepaviljoen koek en zopie geserveerd en toont De Zandtovenaar Gert van der Vijver zijn kunsten in een aantal indrukwekkende voorstellingen.
Om 11.00 uur wordt Kustwerk Katwijk officieel ingeluid door de projectorganisatie. Dit gebeurt op een speciaal voor de gelegenheid opengesteld gedeelte van het strand ter hoogte van Restaurant de Zwaan. Na dit moment zijn er nog twee voorstellingen van De Zandtovenaar te zien in ‘t Zeepaviljoen.

Programma

10.00 uur: ‘t Zeepaviljoen serveert koek en zopie
10.30 uur: Voorstelling Zandtovenaar in het Zeepaviljoen
11.00 uur: Officieel startsein op het strand ter hoogte van Restaurant de Zwaan
11.15 uur: Voorstelling Zandtovenaar in het Zeepaviljoen
12.00 uur: Voorstelling Zandtovenaar in het Zeepaviljoen

In het project Kustwerk Katwijk werken gemeente Katwijk, hoogheemraadschap van Rijnland, provincie Zuid-Holland en Rijkswaterstaat samen aan een veilige en mooie Katwijkse kust met voldoende parkeergelegenheid. Kustwerk Katwijk vormt een project binnen het Hoogwaterbeschermingsprogramma-2. Het Hoogwaterbeschermingsprogramma-2 is een samenwerkingsverband tussen het Rijk en de waterschappen om op 89 verschillende plaatsen in het land primaire waterkeringen te verbeteren. Deze waterkeringen voldoen niet aan de wettelijke veiligheidseisen. De waterkering in Katwijk is daar één van.

Delen via: twitter | facebook