23 oktober 2014 - Boulevard volgende week gedeeltelijk afgesloten

Om het laatste gedeelte van de knik in de Boulevard tussen het Waaigat en de Voorstraat definitief in te richten is dit deel van de Boulevard van maandag 26 oktober tot en met woensdag 28 oktober afgesloten voor auto's. Doorgaand verkeer wordt omgeleid via de Koningin Wilhelminastraat of het Vuurbaakplein. Fietsers en wandelaars kunnen de Boulevard wel blijven gebruiken. Fietsers wordt verzocht af te stappen en met de fiets aan de hand gebruik te maken van het trottoir. Ter hoogte van de afsluiting zijn verkeersregelaars aanwezig. Winkels en de horeca zijn gewoon bereikbaar.

Omleidingen worden aangegeven vanaf de Zeeweg, de Binnensluis en de Boslaan.
Parkeergarage Noordzeepassage en het Waaigat zijn bereikbaar vanaf de Boulevard via de noordkant. De Princestraat is via de Voorstraat bereikbaar vanaf de Boulevard via de zuidkant. Bevoorradingsverkeer voor het centrum kan via de omleidingsroutes rijden.

Openbaar vervoer
De lijnen 37 en 90 worden omgeleid. Informatie hierover vindt u bij de bushaltes en op de website van Arriva: www.arriva.nl/uw-reis-plannen/geplande-werkzaamheden/werkzaamheden-zuid-holland/.

Delen via: twitter | facebook